Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Politică Camera Deputaților și Senatul se reunesc miercuri pentru reexaminarea legii pensiilor speciale pentru parlamentari

Camera Deputaților și Senatul se reunesc miercuri pentru reexaminarea legii pensiilor speciale pentru parlamentari

Un articol de: |
Foto: jurnalul.ro Politică

Camera Deputaților și Senatul se vor reuni miercuri, într-o ședință comună, pentru reexaminarea legii pensiilor speciale pentru parlamentari, informează Mediafax.

Pe ordinea de zi se află și proiectul de hotărâre privind evocarea lui Anton Ioan din funcţia de consilieri de conturi şi vicepreşedinte al Autorităţii de Audit.

De asemenea, Birourile Permanente ale celor două Camere au aprobat scrisoarea președintelui Klaus Iohannis prin care anunță că dorește să adreseze Parlamentului un mesaj în ședința reunită a celor două Camere din 16 septembrie.

"În conformitate cu prevederile art. 88 din Constituția României, republicată, doresc să adresez Parlamentului un mesaj. Vă propun ca data prezentării mesajului în ședința reunită a celor două Camere ale Parlamentului să fie data de 16 septembrie 2015, ora 11,00. Vă rog să primiți asigurarea întregii mele considerații'', se arată în scrisoarea președintelui.

Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 Politică