Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Politică CExN al PMP propune excluderea din partid a lui Cristian Preda, decizia este a Consiliului Naţional

CExN al PMP propune excluderea din partid a lui Cristian Preda, decizia este a Consiliului Naţional

Un articol de: |
Foto: ziuadebuzau.ro Politică

Consiliul Executiv Naţional al PMP a votat, luni seară, excluderea din PMP a lui Cristian Preda, "ca urmare a susţinerii unui alt candidat la Preşedinţie", fiind însă nevoie de decizia Consiliului Naţional.

Secretarul general al PMP, Cristian Pretescu, a spus că această decizie s-a votat în unanimitate.

Cei prezenţi au fost de acord că Preda "nu mai poate face parte din PMP atâta timp cât a susţinut pe altcineva (la prezidenţiale n.r.)" şi reprezentanţii PMP îi vor solicita retragerea acestuia din funcţia de europarlamentar.

Secretarul general al PMP a precizat că decizia Consiliul Executiv Naţional de excludere a lui Cristian Preda din PMP trebuie să fie votată şi de Colegiul Naţional al partidului.

"Ca să fie exclus este nevoie de Consiliul Naţional al partidului, care este format din toţi preşedinţii de organizaţii din ţară", a adăugat Cristian Pretescu.

Citeşte mai multe despre:   Cristian Preda,   CExN al PMP,   PMP,   excludere partid,   Consiliului Naţional
Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 Politică