Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Politică Clotilde Armad, atac dur la adresa lui Klaus Iohannis: Unde eraţi când PNL şi PSD băteau palma pentru a-şi tranşa majoritatea primăriilor din ţară printr-un blat de proporţii naţionale?

Clotilde Armad, atac dur la adresa lui Klaus Iohannis: Unde eraţi când PNL şi PSD băteau palma pentru a-şi tranşa majoritatea primăriilor din ţară printr-un blat de proporţii naţionale?

Un articol de: |

Clotilde Armand, candidata Uniunii Salvați Bucureștiul la Primăria Sectorului 1 al Capitalei, a lansat un atac dur la adresa președintelui României, Klaus Iohannis, prin intermediul paginii oficiale de Facebook.

"Domnule Preşedinte, românii v-au votat pentru a fi implicat în viaţa cetăţii, pentru a fi portavocea dorinţelor şi speranţelor lor de schimbare în bine a ţării. V-au ales pentru că sperau că veţi fi un susţinător neobosit al reformei statului şi al luptei împotriva corupţiei. Însă dumneavoastră alegeţi să vă retrageţi în turnul de fildeş de la Cotroceni, de unde o dată la 3 luni mai emiteţi astfel de opinii cu valoare pur academică.
Unde aţi fost domnule Preşedinte când PNL şi PSD au bătut palma pentru a organiza mascarada alegerilor locale într-un singur tur?
Unde aţi fost când s-a adoptat simulacrul de nouă lege a partidelor, ce obligă formaţiunile nou-înfiinţate să depună liste de candidaţi proprii aproape la fiecare rundă de alegeri pentru a nu fi radiate?
Unde eraţi când PNL şi PSD băteau palma pentru a-şi tranşa majoritatea primăriilor din ţară printr-un blat de proporţii naţionale?
România are nevoie de un preşedinte implicat, responsabil şi care să comunice neobosit cu oamenii. Un preşedinte care să fie avocatul cetăţenilor în faţa actualelor partide parlamentare clientelare şi mafiote.
Încă mai sper că acest Preşedinte puteţi fi dumneavoastră domnule Iohannis, însă mi-e teamă că deşi speranţa moare ultima, acum îşi trăieşte ultimele zile", a scris Clotilde Armand pe Facebook.

Clotilde Armad, atac dur la adresa lui Klaus Iohannis

Citește și: ”Onestul” fin al lui Tudose, pus prefect de Brăila, are o avere fabuloasă obținută din contracte cu statulDe ce ar fi comis criminala de la metrou fapta. Ce i s-a întâmplat la serviciuStau cu fratele meu şi cumnata mea. Am început să fac sex cu soţia lui, după ce a plecat în Franţa la muncăDeputatul "mitralieră" o dă în judecată pe Cosette Chichirău pentru că s-a luat de greutatea lui

 

Citeşte mai multe despre:   clotilde armand,   atac,   Facebook,   Klaus Iohannis
Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 Politică