Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Politică Comisia Juridică a Camerei Deputațior nu a luat o decizie privind cererea de arestare preventivă a lui Ioan Adam, din lipsă de cvorum

Comisia Juridică a Camerei Deputațior nu a luat o decizie privind cererea de arestare preventivă a lui Ioan Adam, din lipsă de cvorum

Un articol de: |

Comisia juridică a Camerei Deputaţilor nu a luat luni o decizie în legătură cu cererea de arestare preventivă a deputatului PSD Ioan Adam, pentru că nu a fost întrunit cvorumul de şedinţă, informează Mediafax.

La şedinţă au fost prezenţi 13 membri din 27, iar Ioan Adam, care este membru al Comisiei, nu este luat în considerare la stabilirea cvorumului. Potrivit articolului 24 din Statutul deputaţilor şi senatorilor, trebuia să fie prezenţi la şedinţă jumătate plus unu din deputaţii din comisie.

Biroul Permanent al Camerei Deputaţilor a decis, în urmă cu o săptămână, ca membrii Comisiei juridice să facă până luni raportul în privinţa cererii de arestare preventivă a deputatului PSD Ioan Adam, urmând ca plenul Camerei să fie convocat de îndată ce vine raportul.

În urmă cu două săptămâni, Comisia juridică amânase decizia privindu-l pe deputatul PSD Ioan Adam, urmând ca Biroul Permanent al Camerei să stabilească noul termen pe motiv că cererea de arestare preventivă era pe numele Ioan Adam şi Viorel Hrebenciuc, iar Hrebenciuc şi-a dat demisia din Parlament.

Parchetul a solicitat încuviinţarea arestării preventive a lui Ioan Adam şi Viorel Hrebenciuc în dosarul retrocedărilor. Viorel Hrebenciuc a fost arestat preventiv, după ce a demisionat din Parlament.

Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 Politică