Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Politică Consiliul Județean Cluj va fi convocat pentru a alege un preşedinte interimar, după demisia lui Horea Uioreanu

Consiliul Județean Cluj va fi convocat pentru a alege un preşedinte interimar, după demisia lui Horea Uioreanu

Un articol de: |

Vicepreşedintele Consiliului Judeţean Cluj cu atribuţii de preşedinte, Vakar Istvan, a anunţat că săptămâna viitoare va fi convocată o şedinţă extraordinară a CJ pentru a numi un preşedinte interimar al instituţiei, după demisia din funcţie a lui Horea Uioreanu, arestat pentru corupţie.

"În urma demisiei lui Horea Uioreanu, am transmis Prefecturii Cluj documentul, iar săptămâna viitoare vom convoca o şedinţă extraordinară a CJ prin care se va numi ca şi preşedinte interimar unul dintre vicepreşedinţii în funcţie. Demisia este un act unilateral, unul personal, al lui Horea Uioreanu, pe care nu îl comentez", a spus Vakar, citat de Mediafax.

Întrebat dacă va candida pentru funcţia de preşedinte al CJ Cluj din partea UDMR la viitoarele alegeri parţiale care vor fi organizate de Guvern, Vakar a afirmat că dacă Uniunea i-o va cere, va candida.

"Eu vreau să fie organizate cât mai repede alegeri, pentru că situaţia de interimat dă unele greutăţi. Ne descurcăm, dar pentru decizii coerente, cu reparaţii de drumuri, este nevoie de stabilitate", a subliniat Vakar Istvan.

Uioreanu şi-ar fi pierdut mandatul la şase luni de la arestare, respectiv în 21 noiembrie.

Citeşte mai multe despre:   Vakar Istvan ,   Horea Uioreanu,   CJ Cluj
Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 Politică