Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Politică Crin Antonescu: Deciziile CCR sunt corecte şi previzibile; demonstrează că nu a avut loc nicio lovitură de stat

Crin Antonescu: Deciziile CCR sunt corecte şi previzibile; demonstrează că nu a avut loc nicio lovitură de stat

Un articol de: |
Foto: ziuaveche.ro Politică

Preşedintele interimar Crin Antonescu a declarat luni seară că deciziile CCR privind suspendarea lui Traian Băsescu, precum şi revocările şefilor Senatului şi Camerei Deputaţilor, Vasile Blaga şi Roberta Anastase au fost corecte şi previzibile.

"Sunt decizii corecte. Sunt decizii previzibile din punctul nostru de vedere şi demonstrează încă o dată ceea ce era de demonstrat, şi anume că nu a avut loc nicio lovitură de stat, niciun fel de derapaj de la democraţie şi că toate aceste acţiuni politice au fost perfect constituţionale şi încadrabile în statul de drept", a declarat Antonescu, la RTV.

Antonescu a precizat că se va implica în campania privind demiterea preşedintelui Traian Băsescu în condiţiile interimatului prezidenţial, însă nu în numele unui partid.

Luni, judecătorii CCR au anunțat că revocarea lui Blaga și Anastase este constituțională și că procedura de suspendare a lui Băsescu a fost respectată. De asemenea, s-a hotărât că restrângerea atribuțiilor CCR, că modificarea legii în acest sens a fost neconstituțională.

Citește AICI mai multe despre deciziile CCR


Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 Politică