Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Politică Crin Antonescu, despre demisie: Decizia este luată, este fermă, va fi anunţată după finalul referendumului

Crin Antonescu, despre demisie: Decizia este luată, este fermă, va fi anunţată după finalul referendumului

Un articol de: |

Preşedintele interimar, Crin Antonescu, a declarat, marţi, în privința hotărârii de a demisiona că decizia sa este luată, este fermă, şi va fi anunţată după finalizarea referendumului.

"Eu am proprietatea vorbelor mele şi am de 20 de ani, de când fac politică, proprietatea, înţelesul şi responsabilitatea declaraţiilor mele. Decizia mea este luată, este una fermă, este una în conformitate cu toate principiile pe care am făcut şi fac politică, şi va fi anunţată în momentul potrivit", a spus Antonescu.

El a precizat că acesta este singurul răspuns şi a adăugat că la Cotroceni nu doreşte să discute despre politicianul Crin Antonescu sau despre PNL, ci doar în calitate de preşedinte interimar al României, considerând  că astfel de discuţii au rost şi sens în finalul oficial al referendumului.


Antonescu, despre demisie
Embed:

Citeşte mai multe despre:   Crin Antonescu,   demisie,   referendum,   stiri referendum
Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 Politică