Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Politică Crin Antonescu: E probabil să nu reușim intrarea în Schengen

Crin Antonescu: E probabil să nu reușim intrarea în Schengen

Un articol de: |

Președintele interimar Crin Antonescu a declarat, marți, la postul public de radio, că este posibil ca România să rateze din nou intrarea în spațiul Schengen, și că evenimentele actuale de pe scena politică să fie folosite împotriva aderării.

Accesul nostru în spațiu Schengen, în ciuda îndeplinirii tuturor standardelor, a fost blocat până să vină la putere Guvernul Ponta, fără nicio legăturaă cu schimbarea președinșilor camerelor sau cu suspendarea președintelui” a explicat Antonescu, el fiind de părere că aceste motive vor fi folosite pentru a motiva refuzul primirii României.

”Este de presupus că pretextul acesta va fi folosit în continuare de către cei care se împotriveau și înainte. Sentimentul meu este că nu doar Olanda. Olanda făcea la vedere acest lucru” a mai spus președintele interimar.

E probabil să nu reușim intrarea în Schnegen, dar asta n-are nicio legătură cu evenimentele politice din România” a concluzionat el.

Antonescu: E probabil să nu reușim intrarea în Schengen
Embed:

Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 Politică