Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Politică Crin Antonescu: Este foarte probabil să solicităm organizarea unei sesiuni extraordinare a Parlamentului

Crin Antonescu: Este foarte probabil să solicităm organizarea unei sesiuni extraordinare a Parlamentului

Un articol de: |

Liderul USL Crin Antonescu a declarat luni, într-o conferință de presă, că Uniunea Social Liberală va solicita probabil organizarea unei sesiuni extraordinare a Parlamentului, care să aibă loc săptămâna viitoare.

„Toți parlamentarii actualei majorități, ai USL în primul rând, rămân pe poziții. E foarte probabil ca săptămâna viitoare să solicităm o sesiune extraordinară și toți parlamentarii noști vor rămâne pentru a asigura chestiunile legislative pe de o parte care sunt pe agendă și, de asemenea, toate celelalte decizii care sunt de natura Parlamentului, fie plenul său, fie la nivelul comisiilor. Această decizie politică va fi respectată, fără excepție, de toți parlamentarii noștri,” a spus Crin Antonescu.

Copreședintele USL, premierul Victor Ponta, a vorbit despre teme economice, afirmând că este importnat ca România să primească semne pozitive de la Burxelles legate de fondurile europene, după cricile de până acum.

Antonescu: Este foarte probabil să solicităm organizarea unei sesiuni extraordinare a Parlamentului
Embed:

Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 Politică