Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Politică Crin Antonescu: N-am avut nicio discuţie cu Rus, direct, la telefon, dar existau motive să demisioneze

Crin Antonescu: N-am avut nicio discuţie cu Rus, direct, la telefon, dar existau motive să demisioneze

Un articol de: |
Foto: qmagazine.ro Politică

Preşedintele interimar, Crin Antonescu, a declarat, luni, după anunțul demisiei lui Ioan Rus din funcția de ministru al Internelor, că nu a avut nicio discuţie acesta, dar au existat motive pentru demisia sa, legate de gestiunea pe care Ministerul de Interne o avea de făcut la referendum.

"Nu am discutat, nici direct, nici la telefon, nici în vreun alt fel, n-am făcut nicio declaraţie publică la adresa domniei sale, astfel încât n-am o explicaţie pentru o asemenea afirrmaţie", a spus Antonescu, potrivit Mediafax.

"Una peste alta, cred că existau motive ca Rus să demisioneze, care ţin de gestiunea pe care ministerul condus de domnia sa o avea de făcut pentru referendum. N-am avut cea mai mică discutie privată, nici oficială, cu domnia sa", a mai spus Antonescu.

Președintele interimar a afirmat că MAI ar putea avea o conducere nouă începând chiar de luni pentru ca ”lucrurile să reintre în normal.”

Ministrul de Interne Ioan Rus și  Victor Paul Dobre, ministrul delegat pentru Administrație, și-au înaintat demisiile
luni, în contextul criticilor referitoare la listele electorale folosite pentru referendumul din 29 iulie. 

Citeşte mai multe despre:   Crin Antonescu,   demisie,   Ioan Rus,   referendum
Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 Politică