Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Politică Crin Antonescu nu îl susține pe Klaus Iohannis la prezidențiale: „Nu sunt convins”

Crin Antonescu nu îl susține pe Klaus Iohannis la prezidențiale: „Nu sunt convins”

Un articol de: |

Fostul preşedinte al PNL Crin Antonescu a spus, luni, că nu are senzaţia că actualul preşedinte PNL, Klaus Iohannis, are nevoie foarte tare de prezenţa sa în campania pe care o desfăşoară pentru alegerile prezidenţiale.

„Un candidat la Preşedinţie îşi construieşte o campanie, face nişte alegeri, care înseamnă conţint, stil, oameni. Nu am senzaţia că Iohannis are nevoie foarte tare de prezenţa mea, nu ascund că nu simt eu nevoia prezenţei în această campanie, aşa cum e construită, ceea ce nu însemană că o privesc cu ostilitate. Aceste lucruri nu se fac ca la colhoz, ci printr-o suită de alegeri”, a spus Antonescu, întrebat de ce nu a participat la lansarea candidaturii lui Klaus Iohannis.

El a spus că nu s-a rupt de PNL şi a arătat că nu crede că se poate întâmpla acest lucru.

„Nu există aripa Antonescu în PNL, nu a existat nici înainte, nici acum. Nu există aripa Antonescu sau un grup Antonescu, nu există un grup în PNL care să obstrucţioneze candidatura lui Iohannis”, a spus Antonescu la TVR 1.

Întrebat dacă are un candidat preferat la prezidențiale, Antonescu a răspuns negativ, iar în ceea ce privește lipsa de susținere pentru Iohannis, acesta motivat: „Pentru că nu sunt convins”.

El a arătat că relaţia sa cu Iohannis este o relaţie normală.

„Nu e o relaţie de conflict, nu e nici o relaţie apropiată în sensul în care eu nu particip la proiectul actual al lui Iohannis. Nu înseamnă că am ceva împotrivă să iasă preşedinte”, a spus Antonescu.

Citeşte mai multe despre:   Iohannis,   Antonescu,   campanie
Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 Politică