Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Politică Crin Antonescu: Va trebui să existe o comisie specială pe proiectul Roşia Montană în Parlament

Crin Antonescu: Va trebui să existe o comisie specială pe proiectul Roşia Montană în Parlament

Un articol de: |
Foto: B1 TV Politică

Preşedintele Senatului, Crin Antonescu, a declarat, luni, că susţine constituirea unei comisii parlamentare speciale pentru analizarea proiectului privind exploatarea de aur de la Roşia Montană

Liderul PNL a mai declarat că este în favoarea votului deschis asupra proiectului de lege.

"Pe un proiect care stârneşte în chip firesc foarte multe discuţii, foarte multe controverse în opinia publică românească, iată chiar în stradă, cum ar fi Roşia Montană, la Parlament eu cred... asta vom discuta şi vom decide în Parlament, că va trebui constituită o comisie care să se dedice acestui proiect şi o comisie deschisă, în care oamenii, organizaţiile neguvernamentale, cei interesaţi în acest subiect să se exprime, să o poată face nu doar în stradă, nu doar pe forumuri, nu doar în presă, ci şi acolo unde propriu-zis se ia decizia", a declarat Antonescu.

Preşedintele PNL a criticat, de asemenea, inconsecvenţa preşedintelui Traian Băsescu în ceea ce priveşte promovarea proiectului de la Roşia Montană. Antonescu a amintit faptul că şeful statului îndemna textual şi oficial ca Guvernul Ungureanu să promoveze acest proiect.

"Astea sunt jocuri de natură politică, mic electorală. E o temă mare pentru România dacă acest proiect se face sau nu se face, în ce condiţii se face... mult mai mare decât dacă Băsescu, Ponta, Antonescu, Popescu îşi smulg unul altuia două procente electorale, trei, cinci, şapte", a mai afirmat liderul PNL.

Citeşte mai multe despre:   Crin Antonescu,   comisie speciala,   Rosia Montana,   Parlament
Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 Politică