Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Politică Cristian Preda: PDL cere demisia premierului. Plagiatul lui Victor Ponta a primit un verdict formal din partea savanților

Cristian Preda: PDL cere demisia premierului. Plagiatul lui Victor Ponta a primit un verdict formal din partea savanților

Un articol de: |

Europarlamentarul PDL Cristian Preda a declarat, vineri, că premierul Victor Ponta trebuie să-și țină cuvântul și să demisioneze din fruntea Guvernului, în condițiile în care plagiatul de care este acuzat a primit un verdict formal, constatându-se că teza de doctorat a liderului PSD este "copypaste"

"Premierul a spus că dacă o comisie de savanți constată plagiatul va pleca, noi vom cere demisia. PDL va ataca în contencios admnistrativ ordinele pe care ministrul Pop a încercat să le emită pentru a salva fața premierului. Eu am comparat ce a făcut Pop cu ce a făcut Grăjdan", a spus Preda.

Victor Ponta a declarat, joi, pentru spaniolii de la El Pais că va demisiona din funcție dacă se va dovedi că a plagiat.

Vezi AICI mai multe detalii despre afirmațiile premierului.


Acesta a mai arătat că PDL speră ca premierul să-și mențină promisiunea și ca Guvernul să nu atace iar instituțiile, ca în cazul CCR, și să respecte decizia dată.

"Avem un verdict formal al unei comisii savante, să sperăm că nu vom asista iar la o agresiune împotriva instituțiilor. Premierul a ignorat decizia CCR, preluând Monitorul Oficial pentru a opri intrarea în vigoare a unui act al acestei instanțe. PDL solicită premierului să-și țină cuvântul", a încheiat Cristian Preda.

Vezi AICI decizia dată Consiliul Național de Atestare în cazul plagiatului premierului.

Cristian Preda: Victor Ponta trebuie să-și dea demisia
Embed:

Citeşte mai multe despre:   Cristian Preda,   PDL,   plagiat,   premierul victor ponta,   teza de doctorat,   USL
Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 Politică