Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Politică Cristian Preda și-a depus candidatura pentru funcția de prim-vicepreședinte al PDL

Cristian Preda și-a depus candidatura pentru funcția de prim-vicepreședinte al PDL

Un articol de: |
Foto: ziuaveche.ro Politică

Europarlamentarul Cristian Preda, din partea Partidului Democrat Liberal, a anunțat luni că și-a depus candidatura pentru funcția de prim-vicepreședinte al partidului, pentru Convenția Națională Extraordinară care va avea loc sâmbătă.

Mi-am depus candidatura la functia de prim-vicepreședinte al PDL, pentru Convenția Extraordinară care va avea loc sâmbătă, 30 iunie. Voi încerca să obțin sprijinul delegaților pentru modernizarea partidului. E un moment greu, în care PDL trebuie să asume rolul de partid-pivot al Opoziției democratice și, pe de altă parte, să intre cu curaj și soluții în confruntarea electorală din 2 decembrie împotriva mașinăriei USL, care folosește venirea sa recentă la guvernare pentru a instaura un monopol politic,” a declarat acesta într-o postare pe blogul personal.

Vasile Blaga a declarat, joi, la depunerea candidaturii pentru șefia PDL, că l-ar dori în funcția de secretar general al partidului pe Gheorghe Flutur, iar pe Monica Macovei și pe Cristian Preda i-ar vrea în conducerea partidului. Vasile Blaga este singurul candidat pe președinția Partidului Democrat Liberal.

Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 Politică