Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Politică Cristian Rădulescu, cercetat de ANI: Senatorul nu poate justifica 120.000 de euro

Cristian Rădulescu, cercetat de ANI: Senatorul nu poate justifica 120.000 de euro

Un articol de: |
Foto: giconet.blogspot.com Politică

Senatorul PDL Cristian Rădulescu este cercetat de Agenția Națională de Integritate, care a constatat existența unei diferențe semnificative între averea dobândită și veniturile realizate de către acesta.

“Veniturile realizate de RĂDULESCU CRISTIAN, în perioada supusă evaluării, au fost în cuantum total de 1.929.395,77 Lei. Averea deţinută și cheltuielile efectuate de către RĂDULESCU CRISTIAN, în perioada supusă evaluării, au fost în cuatum total de  2.480.532,56 Lei,” se arată într-un comunicat emis miercuri dimineață de ANI.

Astfel, Agenția Națională de Integritate a dispus sesizarea Comisiei de cercetare a averilor din cadrul Curții de Apel București, pentru a începe acțiuni de control cu privire la averea dobândită și veniturile realizate de Rădulescu în perioada când a fost senator.

“Persoana a cărei declarație de avere a fost supusă evaluării, fiind identificate diferențe seminificative, este considerată incompatibilă,” se mai precizează în comunicat.

Cristian Rădulescu este liderul grupului senatorilor Partidului Democrat Liberal.

Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 Politică