Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Politică Cristian Rădulescu (PDL): PSD a votat în favoarea cvorumului la referendum

Cristian Rădulescu (PDL): PSD a votat în favoarea cvorumului la referendum

Un articol de: |
Foto: senat.ro Politică

Liderul grupării PDL din Senat, Cristian Rădulescu, a declarat căPSD a votat în favoarea menținerii pragului electroal de 50 la sută plus unu la referendumul de demitere a lui Traian Băsescu din funcția de președinte al României.

Liderul senatorilor PDL a spus că pragul ar fi putut fi eliminat în ultima sedință extraordinară a Parlamentului, dar amendamentul PNL a fost respins prin votul grupurilor PDL și PSD, relatează EVZ.

„Au existat nişte încercări în ultima şedinţă din sesiunea extraordinară a Parlamentului, în care chiar şi această chestiune [n.red.-modificarea pragului electoral] a fost pusă sub semnul întrebării. Am discutat cu liderii de grup, am făcut declaraţia publică de la tribuna principală a Parlamentului. Am spus că dacă se revine la această chestiune, n-o vom accepta şi ne retragem. PNL a votat pentru modificarea acestor norme de 50% plus unu. PSD a înţeles s-o respecte. În cele din urmă a fost respectată cu votul PSD şi al nostru", a spus acesta.

Citeşte mai multe despre:   cristian raducelscu,   PDL,   Senat,   cvorum,   referendum,   Traian Basescu,   demis,   amendament respins,   Parlament,   PNL,   PSD,   stiri referendum
Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 Politică