Culmea tupeului. Gabi Oprea revine în politică ”din dorinţa de-a oferi o alternativă celor care sunt nemulţumiţi”

Culmea tupeului. Gabi Oprea revine în politică ”din dorinţa de-a oferi o alternativă celor care sunt nemulţumiţi”
Foto: rfi.ro

Gabriel Oprea, preşedintele fondator al UNPR, revine în politică. Anunțul a fost făcut de secretarul general al partidului, Nuţu Flonta.

UNPR a fuzionat cu PMP, dar n-a fost încă desfiinţat printr-o hotărâre judecătorească. Acum, partidul organizează o serie de alegeri în filiale, iar șefia organizației din Brăila a fost câștigată de Mariana Nistor, informează Adevărul.

”Transmit pe această cale că UNPR a fost şi rămâne un partid politic de sine stătător, care fără îndoială a oferit stabilitate şi predictibilitate în toate coaliţiile din care a făcut parte. UNPR şi-a propus să revitalizeze toate organizaţiile judeţene, pentru a da un nou suflu tuturor membrilor şi simpatizanţilor care au crezut şi încă mai cred în acest proiect politic", a declarat Nuţu Fonta.

Secretarul general UNPR nu a ratat ocazia să-l ridice în slăvi pe Gabriel Oprea. Ca o ironie cruntă, acesta a declarat că Oprea vrea să revină ca să fie o alternativă pentru cei care sunt nemulţumiţi de situația politică a țării.

”Domnul Gabriel Oprea a fost mereu un partener politic serios, care şi-a respectat de fiecare dată cuvântul, punând pe primul loc stabilitatea ţării. Domnul Oprea va reveni în politică, cu mai mult elan şi putere de muncă, din dorinţa de-a oferi o alternativă celor care sunt nemulţumiţi de situaţia politică şi economică actuală, din necesitatea de-a se găsi o formulă de echilibru în planul politic şi economic, în vederea asigurării unul climat favorabil de dezvoltare şi progres pentru România", a susținut Nuţu Fonta, citat de Adevărul.

Urmăriți B1TV.ro și pe