Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Politică Dan Darabont (PSD) și Marcel Nicolaescu (PNL), aleși viceprimari ai Bucureștiului

Dan Darabont (PSD) și Marcel Nicolaescu (PNL), aleși viceprimari ai Bucureștiului

Un articol de: |

Dan Darabont (PSD) și Marcel Nicolaescu (PNL) au fost alesși miercuri, de Consiliul General al Municipiului București, în funcțiile de viceprimari ai Capitalei.

Potrivit HotNews, pentru Darabont și-au manifestat votul 33 de membri ai Consiliului, în timp ce 12 au fost împotrivă. Nicolaescu a fost ales cu 34 de voturi pentru, 11 impotriv și nicio abținere.

Dan Darabont a mai fost viceprimar la Sectorul 6 între 1996 și 2000, iar între 2000 și 2004 a fost primar al aceluiași sector. În 2004 - 2005 a fost prefect al Capitalei, iar din octombrie 2010 și până în prezent a lucrat la Banca Naționala a României.

Nicolaescu a fost 15 ani director la Romtelecom, patru ani director executiv la Poșta Româna, iar din mai 2005 până în prezent a fost director general la Societatea Națională a Sării S.A. Salrom. Anterior, a fost membru al Partidului Conservator.

Citeşte mai multe despre:   dan darabont,   marcel nicolaescu,   viceprimar,   vot,   Romtelecom,   BNR,   sectorul 6,   PSD,   PNL
Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 Politică