Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Politică Dan Diaconescu: Ponta a zis că finala prezidenţială va fi între mine şi candidatul USL
Exclusiv

Dan Diaconescu: Ponta a zis că finala prezidenţială va fi între mine şi candidatul USL

Un articol de: |
Foto: B1 TV Politică

Liderul PPDD Dan Diaconescu a declarat în exclusivitate pentru emisiunea "Bună seara, România", de pe B1 TV că premierul Victor Ponta i-a confirmat faptul că finala prezidenţială din 2014 se va ţine între Diaconescu şi candidatul USL.

"Ponta a zis acum câteva zile că finala se va juca între Antonescu şi mine, dar dacă nu va fi aşa, probabil că finala va fi revanşa de la Târgu Jiu, adică Ponta şi Diaconescu. Candidatul PSD se va clasa pe primul loc în turul întâi, e evident. Dar eu am o şansă istorică, eu reprezint cu totul altceva. Eu sunt opusul candidatului PNL sau al candidatului PSD", a spus Dan Diaconescu.

Preşedintele PPDD a mai precizat că în mod normal viitorul preşedinte al României trebuie să fie unul dintre Dan Diaconescu, Crin Antonescu sau Sorin Oprescu.

"Noi suntem ţara Escu. Atunci e evident că următorul preşedinte va fi unul dintre noi trei, Diaconescu, Antonescu sau Oprescu", a spus liderul PPDD.

Diaconescu a adăugat  că România va avea o mare problemă dacă Crin Antonescu va ieşi preşedinte.

"Dacă izbucneşte un război dimineaţa, noi o să avem o mare problemă cu Crin Antonescu preşedinte", a mai spsu Diaconescu.

Dan Diaconescu: Finala prezidenţială va fi între mine şi candidatul USL
Embed:


Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 Politică