Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Politică Dan Radu Ruşanu (PNL): Viviane Reding îşi depăşeşte atribuţiile în politica internă a României

Dan Radu Ruşanu (PNL): Viviane Reding îşi depăşeşte atribuţiile în politica internă a României

Un articol de: |
Foto: ziarelive.ro Politică

Vicepreședintele PNL Dan Radu Ruşanu critică, într-un interviu acordat RFI, declarațiile de miercuri ale comisarului european pe Justiție referitoare la România, considerând că liderul european se implică prea mult în problemele interne ale țării, depășindu-și ” cu mult atribuţiile în politica internă a României”.

"Doamna Viviane Reding face parte din aceeaşi familie politică cu Partidul Democrat. Practic, a susţinut, fără să cunoască realităţile din România, anumite lucruri, aşa cum a fost informată de colegii din Partidul Democrat, deci colegii ei de partid. Dacă mergea la domnul Graham Watson de la PNL, vedeaţi că reacţia dânsului era cu totul alta" a arătat Rușanu.

Politicianul a reluat acuzațiile aduse lui Reding de însuși premierul Ponta și anume că aceasta a preluat niște informații primite de la Monica Macovei. (Detalii AICI)


”Doamna Viviane Reding ar trebui întâi să se documenteze asupra realităţilor din România şi să nu mai ia mot-a-mot şi să spună tot ce a afirmat doamna Monica Macovei. Am întrebat de multe ori pe domnii de la Uniunea Europeană şi pe Monica Macovei şi pe alţii din PD să ne spună un singur paragraf, un singur articol din Constituţie sau din regulamentele Camerei Deputaţilor sau Senatului, care a fost încălcat. Nici unul!" a mai arătat Rușanu.

Miercuri, Comisia Europeană și-a exprimat preocuparea pentru atacurile la democrație care încă au loc în România, menționând că aşteaptă de la premierul Victor Ponta fapte concrete. Reding a criticat faptul că Ponta înțelege să facă politică prin scrisori trimise CE și declarații goale, nu prin acțiuni concrete și legi.


Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 Politică