Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Politică Daniel Barbu: Dacă proiectul Roşia Montană ar fi ajuns în Parlament, era în regulă începerea exploatării
Exclusiv

Daniel Barbu: Dacă proiectul Roşia Montană ar fi ajuns în Parlament, era în regulă începerea exploatării

Un articol de: |
Foto: monitorulcj.ro Politică

Ministrul Culturii Daniel Barbu a declarat, luni seară, în cadrul emisiunii "Butonul de panică" de pe B1 TV, că din punctul de vedere al ministerului pe care îl conduce, dacă proiectul Roşia Montană ar fi ajuns în Parlament, era în regulă începerea exploatării.

"În acest moment, din punctul de vedere al Ministerului Culturii, proiectul se poate face- Pe latura de monocultural, conservare şi punere în valoare, în ochii experţilor de cultură, niciodată în istoria de 100 de ani a arheologiei româneşti nu s-au investit atâţia bani ca în acest proiect. Dacă acest proiect ar fi ajuns în Parlament, din partea Ministerului Culturii era în regulă începerea exploatării", a spus Daniel Barbu.

Ministrul Culturii a precizat că experţii comisiei de lucru care au redactat acordul a dat în final, pe text, un aviz cu observaţii.

Daniel Barbu a mai afirmat că numai la nivelul conducerii PNL s-a  ştiut de hotărârea de guvern pe subiectul Roşia Montană, restul membrilor partidului nefiind informaţi cu privire la acest lucru.

"Ansamblul PNL nu a ştiut de hotărârea de guvern pe subiectul Roşia Montană, dar conducerea partidului a ştiut şi momentul şi conţinutul proiectului. Toţi miniştrii care au avut de avizat proiectul, l-au avizat", a mai spus Daniel Barbu.

Daniel Barbu: Dacă proiectul Roşia Montană ar fi ajuns în Parlament, era în regulă demararea lui
Embed:


Citeşte mai multe despre:   Daniel Barbu,   ministru Culturii,   proiectul rosia montana,   aviz cu observatii,   aviz
Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 Politică