Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Politică Daniel Savu: Nu mă simt confortabil cu un președinte de partid condamnat. Am candidat la șefia PSD să ofer o alternativă (VIDEO)

Daniel Savu: Nu mă simt confortabil cu un președinte de partid condamnat. Am candidat la șefia PSD să ofer o alternativă (VIDEO)

Un articol de: |

Senatorul Daniel Savu, fost candidat la șefia PSD, a fost invitatul lui Cătălin Striblea și al lui Sabin Orcan la emisiunea "Ultimul cuvânt", difuzată pe B1 TV, unde a declarat că nu se simte confortabil cu un președinte de partid condamnat, precizând totodată că în interiorul formațiunii politice există un sentiment de solidaritate cu Dragnea, lucru care s-a văzut și în ședința Comitetul Executiv Național al PSD de miercuri.

"Nu mă simt confortabil. Nu știu ce s-a întâmplat în dosarul Referendumul, însă condamnarea lui Dragnea o văd altfel. Timp de 25 de ani toate partidele au făcut același tip de mobilizare la vot. Nimeni n-a plătit până acum, tot a fost pentru Dragnea. Nu știu ce probe au găsit, nu le contest, dar din punctul ăsta de lucrurile n-au stat corect", a precizat Savu.

Întrebat ce vor face în situația în care Liviu Dragnea va trebui să renunțe la șefia partidului din cauza problemelor sale cu legea, senatorul PSD a răspuns că depunerea candidaturii sale la șefia partidului a fost alternativa sa.

"În conferința de la Teleorman i s-a pus această întrebare ( lui Dragnea - n.r) și a declarat că își asumă acest risc. Eu respect decizia partidului. Am candidat să ofer o alternativă, pentru că șitam toate astea. Colegii mei au spus că ne asumăm riscul", a precizat acesta.

Daniel Savu: Nu mă simt confortabil cu un președinte de partid condamnatCiteşte mai multe despre:   Daniel Savu,   PSD,   Liviu Dragnea
Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 Politică