Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Politică Delegația APCE, întâlniri cu Crin Antonescu și Traian Băsescu, urmate de o conferință de presă

Delegația APCE, întâlniri cu Crin Antonescu și Traian Băsescu, urmate de o conferință de presă

Un articol de: |

Delegația Adunării Parlamentare a Consiliului Europei se întâlnește joi cu președintele interimar Crin Antonescu, dar și cu cel suspendat, Traian Băsescu. După-amiază, membrii delegației vor susține o conferință de presă la sala "Spiru Haret", nivel P de la Palatul Parlamentului.

Delegația APCE se află într-o vizită de informare în România, pentru două zile, în contextul tensiunilor politice interne.

Delegația a fost primită de Crin Antonescu la Cotroceni în jurul orei 10:30, iar Traian Băsescu va primi delegația la ora 12:00.

Miercuri, delegația s-a întâlnit cu președintele Camerei Deputaților, Valeriu Zgonea, ocazie cu care politicianul român a reiterat faptul că principiile statului de drept nu au fost încălcate în România în pricedurile de suspendare a lui Traian Băsescu și nici în mișcările politice care aau precedat acest eveniment.

Delegația este formată din președintele APCE Jean-Claude Mignon, precum și Andreas Gross, preşedintele Grupului Socialist, Anne Brasseur, preşedintele Grupului Liberal Democrat şi Wojciech Sawicki, secretarul general al APCE.


Delegația APCE la Cotroceni
Embed:

Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 Politică