Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Politică Deputat PNL către Oprescu: Sângele băiatului ucis de câini este pe mâinile dumeavoastră

Deputat PNL către Oprescu: Sângele băiatului ucis de câini este pe mâinile dumeavoastră

Un articol de: |

Deputatul PNL Gigel Ştirbu îl consideră pe primarul Bucureștiului, Sorin Oprescu, vinovat pentru moartea băiețelului ucis de câini, arătând că acesta are pe mâini sângele micuțului.

Știrbu îl acuză pe Oprescu că se foloseşte de suferinţa familiei pentru a organiza o conferinţă de presă, în loc să fie la căpătâiul copilului.

„Primarul general al municipiului Bucureşti, domnul Sorin Oprescu, se foloseşte de suferinţa oamenilor care şi-au pierdut un copil şi se caţără pe durerea lor pentru a organiza conferinţă de presă la oră de maximă audienţă. În mod normal, ar fi trebuit să fie la căpătâiul acelui înger pentru a cărui dispariţie este principalul vinovat", susţine deputatul PNL într-un comunicat de presă, citat de Mediafax.

Ştirbu îi mai transmite lui Oprescu să nu "arunce pisica în curtea Guvernului sau a Parlamentului cu găsirea soluţiei în privinţa câinilor fără stăpân".

Sorin Oprescu are la dispoziţia sa cel mai mare buget al României şi are o largă majoritate în Consiliul General al municipiului Bucureşti; astfel, cele două instrumente pot fi utilizate în folosul bucureştenilor care l-au votat cu mare încredere şi care au aşteptări pe măsură. Domnule Oprescu, sângele acelui mic înger sfâşiat se află pe mâinile dumneavoastră. Lăsaţi fariseismul şi limbajul flegmatic care vă caracterizează şi făceţi-vă treaba pentru care aţi fost votat", mai spus deputatul PNL.

Citeşte mai multe despre:   gigel stirbu,   Sorin Oprescu,   caini maidanezi,   copil ucis de maidanezi
Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 Politică