Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Politică Doi consilieri PNL și unul PDL din Suceava s-au declarat independenți: ACL a pierdut majoritatea în Consiliul Local

Doi consilieri PNL și unul PDL din Suceava s-au declarat independenți: ACL a pierdut majoritatea în Consiliul Local

Un articol de: |
Foto: radiotop.ro Politică

Alianţa Creştin Liberală (ACL) a pierdut majoritatea pe care o avea în Consiliul Local Suceava, după ce doi consilieri PNL, Vasile Mocanu şi Corneliu Vornicu şi unul de la PDL, Constantin Tătăranu, au anunţat marţi, că s-au declarat independenți, relatează Mediafax.

Cei trei consilieri locali au depus, marţi, la Secretariatul Consiliului Local documentele prin care să se constate că sunt independenţi.

Vasile Mocanu şi Corneliu Vornicu au arătat că rămân independenţi până când se va clarifica situaţia înregistrării PLR.

La şedinţa de marţi a fost validat un nou consilier local, Liviana Enea, din partea PDL, care a luat locul consilierului local PDL Adrian Ciobanu-Timofi, care a demisionat din funcţie.

În aceste condiţii, ACL mai are în Consiliul Local Suceava 11 consilieri locali, dintre care opt sunt membri PDL şi trei sunt membri PNL, în timp ce PSD are şapte consilieri locali, iar alţi cinci sunt independenţi.

În urma alegerilor locale din 2012, în Consiliul Local Suceava au fost aleşi zece consilieri locali PDL, câte şase de la PSD şi PNL şi unul PPDD.

Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 Politică