Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Politică Doljul pe primul loc la voturi pe listele suplimentare: PDL a solicitat BEJ verificarea acestor persoane

Doljul pe primul loc la voturi pe listele suplimentare: PDL a solicitat BEJ verificarea acestor persoane

Un articol de: |

Președintele PDL Dolj, europarlamentarul Marian Jean Marinescu, a declarat duminică, într-o conferință de presă, că județul se află pe primul loc pe țară ca număr de votanți pe listele suplimentare, motiv pentru filiala ACL a solicitat BEJ o verificare a acestor persoane.

Potrivit lui Marinescu, peste 12% din numărul de alegători care votaseră în Dolj până la ora 13,00 erau pe listele suplimentare.

"În Dolj votaseră 115.190 de persoane pe listele permanente și 13.944 de persoane pe listele suplimentare. Deci peste 12% erau votanți pe listele suplimentare. Am solicitat BEJ Dolj să oblige președinții secțiilor de votare la transmiterea numelui și a datelor de identificare a persoanelor care votează în alte localități decât localitatea de domiciliu la secția la care acestea sunt înregistrate pe listele electorale permanente pentru a evita votul multiplu al acestor persoane", a afirmat Marian Jean Marinescu, citat de Agerpres.

Liderul PDL Dolj a spus că suspiciunea de vot multiplu este legitimă atât timp cât autocolantul cu mențiunea "votat" aplicat pe spatele cărților de identitate este foarte ușor de dezlipit fără să lase vreo urmă.

Citeşte mai multe despre:   marian jean marinescu,   PDL Dolj,   alegeri prezidentiale,   liste suplimentare
Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 Politică