Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Politică Dorin Cioabă: Primul partid politic al romilor, PADR, a fost înregistrat la Tribunalul București

Dorin Cioabă: Primul partid politic al romilor, PADR, a fost înregistrat la Tribunalul București

Un articol de: |
Foto: lideruldeopinie.ro Politică

Autointitulatul rege internaţional al romilor, Dorin Cioabă, a anunţat, vineri, că Partidul Alianţa Democrată a Romilor (PADR), "primul partid politic al romilor", a fost înregistrat la Tribunalul București.

"După multe luni de luptă putem spune că avem primul partid politic, din lume, al romilor. De la termen la termen, am întâmpinat tot felul de greutăţi, au fost şi nişte contestaţii depuse de anumiţi oameni care nu ne vor binele, apoi Tribunalul a tot solicitat unele modificări ale actului statut. Încet, încet, am dus la îndeplinire toate cerinţele, iar pe 17 septembrie a fost dată sentinţa prin care a fost dispusă înregistrarea în registrul partidelor politice a PADR. Nu am făcut până acum niciun fel de declarație pentru că am vrut să lăsăm să rămână sentința definitivă, să nu fie cumva atacată. Această sentință nu a fost atacată, drept urmare partidul este la ora actuală legal constituit şi putem să ne mândrim că, în premieră, avem un partid politic. Este un partid etnic, un partid al comunității de romi", a declarat Dorin Cioabă, citat de Mediafax.

El a afirmat că ar fi vrut să aibă un candidat propriu pentru alegerile prezidenţiale, "chiar dacă nu cu şanse reale, dar ca un botez al partidului, pentru a vedea dacă romii dau votul acestui partid".

În legătură cu alegerile prezidenţiale, Dorin Cioabă a afirmat că "oferta este cea mai slabă care a fost vreodată".

"Oferta politica este cea mai slabă care a fost vreodată. Vedem politicieni care se deghizează în măscărici, îşi pun cască. Fac referire la doamna Udrea, nu ştiu la ce o ajută dacă va ajunge la Cotroceni, poate să nu arunce oamenii cu pietre, cu sticle. Nici ceilalţi candidaţi nu vor să prezinte un program politic. Domnul Tăriceanu nu vine cu nimic care să ajute romii. Domnul primar Iohannis nici atât, el e atât de sus că n-are ochi pentru comunitatea de romi", a mai spus Dorin Cioabă.

Citeşte mai multe despre:   PADR,   Partidul Alianta Democrata a Romilor,   dorin cioaba
Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 Politică