Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Politică Dosar de Politician: Modul în care funcționează USR amintește de ONG-urile înființate la începutul anilor 1990, în Europa de Est, de magnatul american George Soros (VIDEO)

Dosar de Politician: Modul în care funcționează USR amintește de ONG-urile înființate la începutul anilor 1990, în Europa de Est, de magnatul american George Soros (VIDEO)

Un articol de: |

Silviu Mănăstire a vorbit marți, la ”Dosar de politician”, despre implicarea lui Mihai Goțiu, acum senator USR, în protestele din 2013 îndreptate împotriva Guvernului Ponta și proiectului Roșia Montană.

USR se dovedește a fi o organizație vie și reactivă. Modul în care funcționează USR amintește de ONG-urile înființate la începutul anilor 90 în Europa de Est de magnatul american George Soros. Activismul politic al Uniunii Salvați România se aseamănă metodelor de protest și de contestare în stradă întâlnite la organizațiile finanțate de Soros. În esență, George Soros este cel care a inventat o rețetă prin care o minoritate vocală se luptă și își atinge interesele ei particulare în detrimentul unei majorități. 

Citește și: "Au MURIT copii şi te dai de ceasul morţii ce au făcut 4 BEȚIVANI". Băsescu, despre alegerile din 2009: Geoană să fie președinte, Iohannis merge acasă, iar eu mai candidez o dată

După alegerile recente din Statele Unite câștigate de Donald Trump, este cât se poate de evident că organizațiile înființate sau finanțate de George Soros au avut o agendă politică paralelă cu așa-zisa instaurare a societății deschise. Soros practică un fel de inginerie socială prin care conducerile politice alese prin vot democratic sunt forțate prin presiune să adopte anumite decizii politice. 

De regulă, activiștii din organizațiile finanțate de Soros nici nu au habar de intențiile adevărate aflate în spatele acțiunilor pe care le execută. Aceste informații despre rețeaua lui Soros aparțin presei americane. Vă recomand să urmăriți pe Youtube reportajul ”The Puppet Master” ( ”Maestrul Păpușar”) dedicat organizațiilor finanțate de Soros. 

În actualul partid USR există două mari tabere: o grupare a corporatiștilor (tabăra tehnocrată) și o grupare a activiștilor civici (a ONG-iștilor). Cel mai vocal și cel mai nou lider al ONG-iștilor din USR este fostul jurnalist Mihai Goțiu, ajuns în urma alegerilor de anul trecut senator USR în județul Cluj.  

Citește și: SCANDALUL Dragnea-Grindeanu, FAZA PE AMENINȚĂRI. Surse: Urmează REMANIEREA. Va fi schimbat și premierul?

Goțiu a fost un jurnalist recunoscut la Cluj, fiind pentru o perioadă redactorul-șef al publicației săptămânale ”Clujeanul”, înființată de grupul Mediapro deținut de mogulul Adrian Sârbu. În ultimii șapte ani, Mihai Goțiu, poreclit de prieteni Gutză, a devenit un activist civic implicat în protestele împotriva proiectului Roșia Montană. Goțiu a primit varii finanțări de la diverse ONG-uri, care s-au opus exploatării aurului de la Roșia Montană. Goțiu a scris și o carte intitulată "Afacerea Roșia Montană". 

Întâmplător sau nu, de numele afacerii Roșia Montană este legat și miliardarul Benny Steinmetz, unul dintre dușmanii declarați ai lui George Soros. Steinmetz este implicat în numeroase afaceri dubioase în România, el fiind cercetat în dosarul Ferma Băneasa alături de alți afaceriști israelieni. Un fapt și mai interesant este că miliardarul Soros a deținut în anul 2011 acțiuni în compania Newmont Mining Corp, care deținea la rândul ei 20% din Gabriel Resources, firmă înregistrată în Canada, care vrea să dezvolte proiectul minier de la Roșia Montană. 

Dosar de Politician: Modul în care funcționează USR amintește de ONG-urile înființate la începutul anilor 1990, în Europa de Est, de magnatul american George Soros

citeste mai departe

Citește și: Klaus Iohannis, lovitură pentru coaliția PSD-ALDE: Președintele a respins legea privind funcționarea Ministerului Apărării

Citeşte mai multe despre:   dosar de politician,   silviu manastire
Recomandă stirea:
email
 
 
+ adauga comentariu COMENTARII (0):
Adauga comentariu
0 caractere :: Numar maxim de caractere 6000
captcha

* Comentariile care contin limbaj vulgar vor fi suspendate