Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Politică Dragnea: "Lia Olguţa Vasilescu a primit o mustrare verbală". Discuțiile despre indemnizație se AMÂNĂ

Dragnea: "Lia Olguţa Vasilescu a primit o mustrare verbală". Discuțiile despre indemnizație se AMÂNĂ

Un articol de: |

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a anunţat miercuri că Lia Olguţa Vasilescu a primit, în Comitetul Executiv (CEx) al partidului, o "mustrare verbală" în urma afirmaţiilor pe tema plafonării indemnizaţiei pentru creşterea copilului, anunță Mediafax.
Întrebat dacă s-a discutat în şedinţa CEx despre sancţiuni în cazul Olguţei Vasilescu, Liviu Dragnea a spus că aceasta a primit "doar o mustrare verbală". "Sper să nu se mai întâmple", a mai adăugat liderul PSD. Acesta a precizat că se poate discuta despre plafonarea indemnizaţiei pentru creşterea copilului doar în momentul în care această măsură va fi bine argumentată.

"Când o să fie bine argumentat, putem discuta, deocamdată nu, pentru că nici eu, nici dumneavoastră nu ştim exact câte cazuri de megaindemnizaţii sunt. Asta e de fapt problema", a declarat Dragnea.

Întrebat dacă susţine principiul de a fi plafonată indemnizaţia de creştere a copilului, Liviu Dragnea a precizat că, în forma în care s-a prezentat măsura, nu poate fi de acord cu ea: "Subiectul nu se închide astăzi. Eu am spus că, aşa cum a fost prezentat, nu pot fi de acord să plafonăm aceste lucruri. Trebuie să ne prezinte guvernul de ce susţine această măsură, dacă argumentele sunt serioase, putem discuta. Dacă nu sunt serioase, nu sunt de acord".

Citeşte mai multe despre:   dragnea,   Lia Olguţa Vasilescu,   PSD,   indemnizatii
Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 Politică