Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Politică Dragnea, SUPĂRAT FOC pe ANAF: Inspectorii fiscali au mentalități de tip sovietic

Dragnea, SUPĂRAT FOC pe ANAF: Inspectorii fiscali au mentalități de tip sovietic

Un articol de: |
Foto:Evz Politică

Inspectorii fiscali care controlează firmele sunt încă tributarii unei mentalități de tip sovietic, dar acest lucru se va schimba odată cu aplicarea Legii prevenției, a scris Liviu Dragnea, pe Facebook.

Reacția vine după ce în presă a apărut o circulară internă a ANAF, prin care inspectorii erau anunțați că fiecare echipă trebuie să aplice amenzi firmelor în valoare de 6 milioane de lei pe an.

Citește și: Din surprizele noului Guvern: Rovana Plumb revine ca vicepremier!De ce a murit starleta porno Olivia Nova. Șocant de la ce i s-a tras sfârșitulTudor Chirilă: Dragnea și PSD au reușit performanța de a reduce la zero semnificația și conținutul funcției de prim-ministru în România

”Constat că inspectorii fiscali care controlează firmele sunt încă tributari unei mentalități de tip sovietic, de genul "chiar dacă ești în regulă, îți găsim noi ceva!”. 
E inadmisibil ca inspectorii fiscali să aibă normă la amenzi, cum reiese din circulara ANAF trimisă recent către direcțiile județene de finanțe. 

Din fericire, în scurt timp va intra în vigoare Legea prevenției care va pune capăt acestui fenomen. Nu se va mai da nicio amendă fără o acțiune de prevenție premergătoare”, a scris Dragnea, pe Facebook.

Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 Politică