Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Politică Dragnea: Vreau doar să fac câteva precizări cu lipsa de imoralitate care mă caracterizează

Dragnea: Vreau doar să fac câteva precizări cu lipsa de imoralitate care mă caracterizează

Un articol de: |
Foto: Aktual24 Politică

Parlamentarii au retrimis la Comisia juridică proiectul privind înființarea comisie care să ancheteze alegerile prezidențiale din 2009. Scopul este clarificarea obiectivelor acesteia, în condițiile în care Parchetul General a deschis și el o anchetă ce, practic, a blocat înființarea acestei comisii pe care Liviu Dragnea și-ar fi dorit să o conducă. 

De la tribuna Parlamentului, șeful PSD a susținut că retrimiterea proiectului la Comisia juridică nu reprezintă un pas înapoi.

Citește și: Gabriela Firea, ATAC la Cristian Bușoi: Fac APEL la Ludovic Orban să ia măsuriAndra, anunț după 10 de căsnicie. Din păcate, e adevăratS-a AFLAT! Ei sunt miniştri SURPRIZĂ din Guvernul Dăncilă

"Vreau doar să fac câteva precizări cu lipsa de imoralitate care mă caracterizează. Vreau să vă precizez că nu e vorba de niciun pas înapoi. Doar luând act de trezirea bruscă a Parchetului General care, după opt ani de zile de la alegerile din 2009, a copiat aproape prin copy-paste obiectivele din proiectul de hotărâre privind înfiinţarea comisiei, s-a decis să se retrimită la comisie acest proiect pentru a se reformula obiectivele comisiei. Decizia de a se înfiinţa această comisie de anchetă parlamentară, decizia politică rămâne.

În ceea ce priveşte sfaturile unui domn care a fost aici la microfon, mai devreme, care să fie urmărite de această comisie, ele sunt luate în calcul, cu o singură precizare: toate presiunile făcute asupra completelor care m-au judecat, nici măcar aceste complete care au dat o decizie politică într-un dosar politic nu au reuşit să pună în sarcina mea o fraudă electorală”, a afirmat Liviu Dragnea, citat de news.ro.

Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 Politică