E DIVORȚUL momentului !!! Un EUROPARLAMENTAR român s-a SEPARAT de nevastă !!! DETALII PICANTE !!! (FOTO)

E DIVORȚUL momentului !!! Un EUROPARLAMENTAR român s-a SEPARAT de nevastă !!! DETALII PICANTE !!! (FOTO)

Încă un cuplu format din persoane publice se desparte:europarlamentarul deBotoșani,Mihai Țurcanu, a decis să aleagă o altă cale în viață, care nu o include și pe cea cu care are două fetițe, Ana, scrie presa din Botosani.

Mihai și Ana Țurcanu au divorțat la notar, nedorind să se adreseze instanței de judecată. Având în vedere că au doi copii minori, a fost nevoie și de o anchetă socială efectuată de Serviciul Public Local de Asistență Socială (SPLAS) din cadrul PrimărieiBotoșani.

Citește și:Grindeanu, DEMIS. Surpriză: Cine i-a luat locul în PSDMinistrul Sănătății, pe LISTA NEAGRĂ a lui Tudose. Surse: Se ia în calcul remanierea lui Bodog (VIDEO)Ludovic Orban a vorbit despre RELAȚIA CU Iohannis. Ce planuri are președintele PNL cu șeful statului

Europarlamentarul nu a dorit să vorbească despre despărțirea de soție: ”Chiar este un subiect pe care sincer nu vreau să îl comentez”. De altfel, după ce a dobândit mandatul deeuroparlamentar, botoșănenii nu prea au mai auzit deMihai Țurcanu.

Chiar dacă la alegerileeuroparlamentare li se spunea că se află în fața șansei unice de a avea pentru prima dată, un botoșănean în Parlamentarul European.

Când acest lucru s-a întâmplat și după ceMihai Țurcanua eșuat în a prelua președințiaPNLîn locul fratelui Florin,europarlamentarul a plecat și din partid și s-a înscris la organizația Sectorului 1 din București.

Citește și:Tudose AMENINȚĂ un secretar de stat, în direct la TV: Nu dați din cap. S-ar putea să plecați acasă (VIDEO)Noi îi plătim, ei ne înjură. Un edil l-a făcut albie de porci pe jurnalistul care a îndrăznit să-l supere (VIDEO)DEZVĂLUIRI EXPLOZIVE DESPRE FIICA PREMIERULUI! Fata lui Tudose FACE AFACERI cu… (FOTO)

Urmăriți B1TV.ro și pe