Ei sunt cei doi parlamentari de la MINORITĂȚI care NU AU VOTAT moțiunea și AU REFUZAT SĂ-L AJUTE pe Dragnea

Ei sunt cei doi parlamentari de la MINORITĂȚI care NU AU VOTAT moțiunea și AU REFUZAT SĂ-L AJUTE pe Dragnea

Votul minorităților naționale a decis soarta țării! Dragnea și-a atras parlamentarii minorițăților și a câștigat războiul împotriva lui Grindeanu, schimbând Guvernul și premierul după ce aleșii au votat, miercuri, moțiunea de cenzură.

15 din cei 17 deputați ai minorităților naționale, în afara celei maghiare, și-au exercitat votul la moțiunea de cenzură împotriva Guvernului.

Singurii doi deputați ai minorităților care au fost absenți la vot sunt Ovidiu Gant și Victoria Longher.

Ovidiu Ganț, deputat din partea Forumului Democrat al Germanilor din România (FDGR), a absentat de la moțiunea anti-Grindeanu, el însoțind delegația oficială a președintelui Klaus Iohannis în vizita pe care șeful statului o întreprinde în Germania.

Victoria Longher este reprezentanta Uniunii Polonezilor din România în Camera Deputaților. Ea, la fel ca și UDMR-iștii, nu s-a prezentat la vot.

Șeful grupului, Varujan Pambuccian, anunțase încă dinaintea votului că fiecare va vota așa „cum crede de cuviință”.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
23:59 - Căprioară albă, fotografiată de jandarmii montani pe un traseu din zona staţiunii Bran (FOTO)
23:45 - Austria: Partidul Comunist, locul 2 în alegerile municipale din Salzburg. Creştere de 500% faţă de procentul obţinut în 2019. Ce a făcut partidul lui Nehammer
23:17 - Ciucă, despre declarațiile care dădeau ca sigur că România va pierde procesul Roșia Montană: „Poate că în politică ar fi nevoie să vorbim şi despre tăcerea strategică”
22:41 - Ministrul Apărării, Angel Tîlvăr: Armata nu va redeveni obligatorie în România. Există un proiect referitor la serviciul militarilor voluntari / Nu se pune problema ca Rusia să atace România
22:18 - Burduja: „Guvernul a adoptat Hotărârea privind reorganizarea Ministerului Energiei. Suntem, probabil, unul dintre cele mai mici ministere”. Câte posturi au fost tăiate (VIDEO)
21:51 - Sebastian Burduja (PNL), pe B1 TV: Cer iertare bucureștenilor că am crezut în Clotilde Armand. Nu e o speranță, e încă o dezamăgire (VIDEO)
21:13 - Burduja (PNL): Mi-am asumat o candidatură pentru Primăria Capitalei / PSD și PNL, două partide mature / Bucureștiul condus de Nicușor Dan arată mai rău decât pe timpul Gabrielei Firea. Un candidat comun PSD-PNL are cele mai mari șanse să-l bată (VIDEO)
20:59 - O lebădă care a rămas blocată într-un fir de pescuit a fost salvată de pompieri (FOTO)
20:39 - BOR: Preoţii sunt obligaţi să păstreze neutralitatea în campaniile electorale / Condițiile în care preoții și diaconii pot să candideze / Apel către partide să nu folosească bisericile în scop electoral
20:04 - Dosarul Roșia Montană | Ludovic Orban: „Nu ai voie, ca premier al statului român, să te comporți ca un avocat al celor de la Gabriel Resources” (VIDEO)