Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Politică Elena Udrea află vineri dacă scapă de controlul judiciar: "Nu ai unde să fugi. Te aduce în 3 ore de oriunde din Europa. Mai ales în cazul unui parlamentar" (VIDEO)

Elena Udrea află vineri dacă scapă de controlul judiciar: "Nu ai unde să fugi. Te aduce în 3 ore de oriunde din Europa. Mai ales în cazul unui parlamentar" (VIDEO)

Un articol de: |
Foto: B1 TV Politică

Fostul ministru al Dezvoltarii Regionale şi Turismului, Elena Udrea, aflată sub control judiciar, în dosarul "Gala Bute" află azi daca această măsură în cazul său va fi ridicată. Udrea a venit astăzi la sediul Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie şi a declarat că. nu are unde să fugă şi că nu este nevoie de control judiciar în cazul său.

"A fost doar termen pt controlul măsurii de control judiciar

Nu ai unde să fugi. Oriunde ai încerca să fugi, te aduce în 3 ore de oriunde din Europa. Mai ales în cazul unui parlamentar, al meu, al domnului minsitru Ariton, care are activități parlamentare în afara țării.  Poți să fii parlamentar, să votezi legi importante în românia, dar nu poți să mergi cu comisia în Bulgaria", a declarat Udrea.

Elena Udrea vrea sa scape de controlul judiciar: Nu ai unde sa fugi. Te gasesc in 3 ore


Citeşte mai multe despre:   Elena Udrea,   gala Bute,   control judiciar
Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 Politică