Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Politică Emil Boc: "CCR a tranșat soarta referendumului. Jocul se încheie aici, președintele se întoarce la Cotroceni"
Exclusiv

Emil Boc: "CCR a tranșat soarta referendumului. Jocul se încheie aici, președintele se întoarce la Cotroceni"

Un articol de: |

Fostul premier Emil Boc a declarat, marți, la emisiunea "Aktualitatea B1" difuzată de B1 TV, că decizia CCR a tranșat soarta referendumului, în sensul invalidării acestuia, jocul dintre USL și PDL luând final cu întoarcerea lui Traian Băsescu la Palatul Cotroceni.

"Astăzi, CCR practic a tranșat soarta referendumului, în sensul invalidării acestuia. Curtea a spus că prin listele permanente înțelegem definiția din legea alegerilor prezidențiale care includ toți cetățenii cu drept de vot din România. Recensământul Guvernului este inutil și nu mai poate continua", a spus Emil Boc.

Acesta a adăugat că listele electorale permanente valide sunt cele care au fost făcute înainte de organizarea referendumului.

"CCR a spus că listele electorale care trebuie cercetate sunt acelea care au fost la baza referendumului, adică înainte de referendum. Pe 11 iulie au devenit definitive, jocul se încheie aici, nevalidându-se referendumul, președintele se întoarce la Cotroceni", a încheiat Emil Boc.

Vezi AICI mai multe detalii despre deciziile CCR.

Emil Boc: CCR a tranșat problema referendumului
Embed:


Citeşte mai multe despre:   fost premier,   Emil Boc,   B1 TV,   Aktualitatea B1,   referendum,   CCR,   stiri referendum
Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 Politică