Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Politică Emil Boc: Liderii europeni au privit consternați nerespectarea deciziei CCR de către Victor Ponta
Exclusiv

Emil Boc: Liderii europeni au privit consternați nerespectarea deciziei CCR de către Victor Ponta

Un articol de: |
Foto: puterea.ro Politică

Fostul premier Emil Boc a declarat, joi, la emisiunea "Aktualitatea B1" difuzată de B1 TV, că liderii europeni din cadrul PPE au privind consternați decizia premierului Victor Ponta de a nu respecta hotărârea dată de Curtea Constituțională Română, privind reprezentarea la Consiliul European.

Boc a precizat că astfel de gesturi n-au mai fost văzute nici măcar în statele din Africa.

"Liderii europeni, din PPE, au privit consternați informația potrivit căreia un premier dintr-o țară europeană nu respectă deciziile Curții Constituționale. Așa ceva nu mai există nicăieri, nici măcar în democrațiile bananiere, să nu se respecte decizia unei instituții a statului de drept", a spus Emil Boc.

Primarul Clujului a adus în discuție și trecerea Monitorului Oficial în subordinea Guvernului, lucru văzut în Europa drept un semn de derapaj al democrației.

"Gestul de a trece Monitorul Oficial în subordinea premierului a fost primit cu mare uimire de liderii europeni și și-au pus semne de întrebare privind derapajele în democrație", a încheiat Emil Boc.

Emil Boc: Europa a privit cu uimire nerespectarea deciziei CC de către Ponta
Embed:


Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 Politică