Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Politică Eugen Nicolăescu: Luni va apărea un proiect de lege pe tema cardurilor de sănătate
Exclusiv

Eugen Nicolăescu: Luni va apărea un proiect de lege pe tema cardurilor de sănătate

Un articol de: |

Ministrul Sănătății, Eugen Nicolăescu, a declarat duminică, în cadrul emisiunii „Interviurile lui Cristoiu”, de pe B1 TV, că în cursul zilei de luni va apărea un nou proiect de lege pe tema cardurilor de sănătate, care va fi în dezbatere publică timp de 10 zile.

„Cred că până la 31 octombrie legea va fi în vigoare. Încercăm să adunăm mai multe autorități care să lucreze pentru a ajunge cardul la fiecare cetățean acasă. Când cetățeanul îl primește, atunci merge la medic și se începe procedura”, a mai spus ministrul.

Acesta a precizat că se lucrează la realizarea unui cititor de carduri care să nu înregistreze și PIN-ul, dar care să coste și puțin.

„Am încercat să facem un model de cititor de carduri foarte simplu. Încercăm să facem cititioare care să sară peste citirea PIN-ului, ceea ce ar ajuta foarte mult. Suntem în discuții cu ministerul comunicațiilor pentru a identifica astfel de cititoare performante și care să fie foarte ieftine, să ne ducă până la câteva zeci de euro un cititor. Încercăm să facem o licitație națională pentru preț”, a mai spus ministrul.

Nicolăescu: Vom publica un proiect de lege pe tema cardurilor de sănătate
Embed:


Citeşte mai multe despre:   Eugen Nicolaescu,   ministrul sanatatii,   interviurile lui cristoiu
Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 Politică