Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Politică FIREA SE COMPROMITE! Primărița, ATACATĂ de colegi din PSD: HAOS!... ESTE SUFOCATĂ

FIREA SE COMPROMITE! Primărița, ATACATĂ de colegi din PSD: HAOS!... ESTE SUFOCATĂ

Un articol de: |

Atacurile în interiorul PSD sunt tot mai virulente. Cel mai cunoscut meci este cel al lui Grindeanu cu Dragnea, dar acum a venit rândul Gabrielei Firea să fie luată în colimator.

La mai puțind e un an de când a preluat șefia Primăriei Capitalei se pare că nu doar bucureștenii s-au arătat nemulțumițid e "Pupăza Roz", ci și colegii de partid.

Europarlamentarul PSD Ioan Mircea Pașcu, una dintre figurile grele ale partidului din vechea gardă, o avertizează pe Firea, că măsurile luate până în prezent sunt total eronate și că acest lcuru va duce la compromiterea ei ca politician.

”Dna Primar General putea sa găsească o alta modalitate de a-si diminua artificial popularitatea si a-si reasigura astfel adversarii ca nu conteaza in alegerile prezidențiale din 2019, decât sa sufoce si mai mult circulația – si așa congestionata – pe marile artere, prin marcarea cu stâlpi a unei benzi pentru transportul in comun!?
Va fi haos in circulația bucureșteană, care si așa este sufocata!” scrie pesedistul pe Faceboook, potrivit inpolitics.

Citeşte mai multe despre:   firea,   compromisa,   pupaza roz,   ioan mircea pascu
Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 Politică