Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Politică Fostul ministru Darius Vâlcov, cel care primea mită în pungi de plastic și făcea trafic de influență prin cimitire, se REÎNTOARCE! Dragnea: E bine pregătit! Am încredere în el

Fostul ministru Darius Vâlcov, cel care primea mită în pungi de plastic și făcea trafic de influență prin cimitire, se REÎNTOARCE! Dragnea: E bine pregătit! Am încredere în el

Un articol de: |
Foto: Revista 22 Politică

Liviu Dragnea a recunoscut că se vede cu Darius Vâlcov chiar și de trei ori pe săptămână și că acesta a contribuit la conceperea programului de guvernare al PSD. Totuși, președintele PSD a dat asigurări că social-democratul nu va intra în Guvernul Grindeanu.

”Darius Vâlcov nu a fost prezent la Ministerul de Finanţe. Eu cu Darius mă întâlnesc de două-trei ori pe săptămână, nu numai eu. A lucrat la programul de guvernare. Sper să accepte să meargă la o emisiune în zilele următoare să spună din perioada în care a lucrat la programul de guvernare şi să vorbească şi despre programul de guvernare”, a declarat Liviu Dragnea.

Citește și: Comisia Iordache a votat: Imunitate sporită pentru judecători și procurori / PSD vrea ca votul asupra ultimelor două legi ale Justiției să se dea miercuriBecali i-a oferit bani tinerei în scaunul cu rotile. Reacția ei, total neașteptatăRegele Mihai va fi înmormântat pe întuneric! Explicația Bisericii OrtodoxePSD vrea ”să ningă cu grațieri” până pe 25 decembrie

Acesta a negat că Vâlcov ar fi fost prezent la Ministerul de Finanțe.

Președintele PSD a mai susținut că ”nu se pune problema ca Darius Vâlcov să intre în Guvern” deoarece ”nu-și dorește așa ceva”.

Liviu Dragnea nu a ezitat să-l laude pe Darius Vâlcov pentru pregătirea sa economică: ”Este un om foarte bine pregătit în care eu am avut încredere atât timp cât a fost în Guvern şi am încredere în continuare în capacitatea lui economică”.

Citește și: Căciula, simbolul puterii politicianului român (VIDEO)Alte PROMISIUNI. Ministru: Toți cetățenii vor primi VOUCHERE de VACANȚĂ până în martie-aprilieUDMR a întors armele împotriva PSD-ALDE și a contribuit la respingerea unei propuneri controversate făcută de Florin Iordache

De precizat este că Darius Vâlcov este atât de priceput la economie, încât este trimis în judecată de procurorii DNA pentru trafic de influență, spălare de bani și operațiuni financiare sau acte de comerţ incompatibile cu funcţia ocupată.

În vremea în care era primar al Slatinei, Vâlcov ar fi favorizat firma unui om de afaceri,  intervenind în procedurile de licitație a unor contracte încheiate de Primăria Slatina, în urma cărora ar fi luat două milioane de euro.

Procurorii DNA au arătat într-un document că Darius Vâlcov ar fi primit în pungi de plastic sume uriașe de bani, chiar și un milion de lei. Mai mult, după ce a devenit ministru, el ar fi încercat să influenţeze deciziile autorităţilor fiscale, purtând discuții de taină chiar și prin cimitire. Scopul traficului de influență era acoperirea neregulilor pe care le-ar fi comis ca primar. 

Citește și: Imaginile care au trecut neobservate luni: Schimbul de replici Dragnea-Tudose privind bugetul pe 2018 (VIDEO)”Băi, băiatule, te pun capră, îți dau și la m**e, te f*t și-n c*r”. Înregistrări ȘOC! Cine este CELEBRUL POLITICIAN care ÎNJURĂ ca la UȘA cortului (VIDEO) Măsură fără precedent: Consiliul Europei s-a autosesizat în cazul modificărilor aduse de PSD-ALDE la Legile Justiției. ”Schimbările ar putea afecta lupta împotriva corupţiei și independența sistemului judiciar”

Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 Politică