Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Politică Fumatul în spațiile publice ar putea redeveni posibil: Proiectul de lege care redefinește "spațiul public închis" a fost depus de Daniel Fenechiu la Parlament

Fumatul în spațiile publice ar putea redeveni posibil: Proiectul de lege care redefinește "spațiul public închis" a fost depus de Daniel Fenechiu la Parlament

Un articol de: |
foto: curademiere.ro Politică

Un proiect de lege care ar putea permite din nou fumatul în spațiile publice și care are ca scop redefinirea "spațiului public închis" a fost depus la Parlament de către deputatul Daniel Fenechiu, potrivit paginii oficiale de Facebook.

"BUNĂ DIMINEAȚA NEFUMĂTORI! BUNĂ DIMINEAȚA FUMĂTORI! SUNT CONSECVENT ȘI ÎMI ASUM CRITICILE, DAR MA DERANJEAZĂ TALIBANISMUL ȘI IPOCRIZIA", își începe Fenechiu postarea de pe pagina personală.

"Reiterându-mi tot respectul față de nefumători, respectându-le dreptul la sănătate, mediu sănătos și la a nu inhala pasiv noxele emise de țigări, cred ca fumatul trebuie permis acolo unde nu împietează asupra drepturilor nefumătorilor. Respectiv pe terase, în propria locuința și în camere special amenajate care respectă condițiile expres prevăzute la art 3 alin 2 lit a-e. Care pot exista și în afara aeroporturilor internaționale. Totodată, mai cred că nu-i poți interzice fumătorului să asocieze la țigară o cafea, o ciocolată caldă sau o răcoritoare. Altfel, vor răsări clădirile rotunde", ne-a spus Fenechiu.

Citește și: Victor Ponta, cel mai mare INAMIC al lui Toader: Prostia, lașitatea, minciuna și ticăloșia și-au dat mânaDe ce nu se mai dă ora înapoi pe 29 octombireCe s-a întâmplat cu o fetiță în toiul unei nunți. Invitații au rămas uimițiMara Mareș, ACUZATĂ de colegii liberali. De ce sunt nemulțumiți tinerii din PNLPremierul face campanie electorală printre fructe și legume. Cum a vrut să-i impresioneze pe comercianții din piață (FOTO)

Proiectul de lege al deputatului Fenechiu prevede ca fumatul să fie permis în locurile publice, în încăperi special amenajate, cu condiția să aibă ventilație și marcajul corespunzător. Mai departe, pe toate terasele se va putea fuma dacă nu sunt închise total.

În același proiect de lege, prin spaţiu închis la locul de muncă se înţelege "orice spaţiu care are acoperiş, plafon sau tavan şi care este încadrat de pereţi de jur împrejur, indiferent de natura acestora sau de caracterul temporar sau permanent, aflat într-un loc de muncă cum este definit în Legea securităţii şi sănătăţii în muncă nr. 319/2006, cu modificările ulterioare".

Una dintre modificări prevede ca "fumătorii se pot constitui în asociaţii sau cluburi de fumători, care pot amenaja spaţii speciale destinate exclusiv fumatului şi activităţile asociate fumatului".

Citește și: AVERILE JUPÂNILOR JUDEȚENI Mizeria din închisori aduce premii: Bani de la buget, pentru deținuții eliberați!Adrian Năstase, dezvăluiri bombă: Ce CADOU i-a făcut George Soros lui Băsescu

 

Recomandă stirea:
email
 
 
+ adauga comentariu COMENTARII (0):
Adauga comentariu
0 caractere :: Numar maxim de caractere 6000
captcha

* Comentariile care contin limbaj vulgar vor fi suspendate


TOP 5 Politică
Alte Articole
TOP 3 Politică
TOP 3 Eveniment
TOP 3 Economic
TOP 3 High-Tech
TOP 3 Auto
TOP 3 Externe
TOP 3 Monden
TOP 3 Inedit
TOP 3 Sport
TOP 3 Lumea lui Banciu
TOP 3 360 de grade