Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Politică Gabriela Firea, acuzații de trafic internațional de copii la adresa lui Klaus Iohannis

Gabriela Firea, acuzații de trafic internațional de copii la adresa lui Klaus Iohannis

Un articol de: |

Purtătorul de cuvânt al PSD, Gabriela Firea, a susținut joi o conferință de presă pe tema traficului internațional de copii în care ar fi fost implicat liderul PNL Klaus Iohannis.

Aceasta a prezentat mai multe date publicate de-a lungul timpului în presă cu privire la implicarea lui Iohannis în adoptarea a trei copii din județul Sibiu de către un cuplu de canadieni

„În 1997, ziaristul Dan Tapalagă scria despre implicarea cuplului de profesori Iohannis în adopțiile de copii din comuna Rășinari, Sibiu, pentru cetățeni canadieni și era emisă ipoteza că acești copii au devenit piese de schimb în bănci de organe. Anul 2000, Iohannis a recunoscut că a primit cadouri de la familia canadiană, care s-a cazat la el acasă”, a declarat Firea.

Aceasta mai spune că „în momentul în care a fost confruntat cu fenomenul adopțiilor internaționale de copii, Iohannis avea alternativa adopției, dar a ignorat-o”.

Gabriela Firea, atac la Iohannis privind traficul internațional de copii


Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 Politică