Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Politică Guvernul a realizat doar 5,62% din promisiunile făcute în campania electorală: Factual a realizat un bilanț al activității celor de la putere (VIDEO)

Guvernul a realizat doar 5,62% din promisiunile făcute în campania electorală: Factual a realizat un bilanț al activității celor de la putere (VIDEO)

Un articol de: |

Jurnaliștii de la Factual au luat la puricat activitatea guvernului pentru a vedea în detaliu ce au reușit să îndeplinească guvernanții din promisiunile prezentante în campania electorală în programul de guvernare mult lăudat de către Liviu Dragnea.

Conform "guvernametrului" celor de la Factual, până în rezent rata de reușită este una extrem de mică și anume de 5,62% și 1,07% parțial realizate. Mai exact, guvernul a îndeplinit 63 din cele 1120 de măsuri prezentate în programul de guvernare.

Citește și: Tăriceanu: Slavă Domnului că în ţara asta mai există şi oameni cu scaun la cap şi nu să facă toţi ceea ce cere Corupţia ucide sau nu ucide. DEPINDE PE CINE UCIDE, că CORUPȚIA POATE SĂ UCIDĂ chiar PE CEI CARE STRIGĂ sloganurile astea Biserica Ortodoxă refuză canonizarea Regelui Mihai: nu îndeplinește o condiție Ce-au crescut copiii Nicoletei Luciu! Fetița e superbă cu părul lung, iar băieții nu-i mai recunoștiTraian Băsescu, despre prezența liderilor opoziției în Piața Victoriei: Participă pe post de circari lângă niște oameni care, cu certitudine, fac proteste cu toată sinceritatea (VIDEO)

Această analiză ar putea reprezenta o metodă foarte bună pentru cetățeni în a monitoriza cu atenția activitatea celor puși prin vot la putere pentru ca să rămână un standard de judecare în privința viitoarelor alegeri parlamentare pentru a nu se mai vota doar pe baza de promisiuni cât și pe bază de implementare a celor promise în campanie.

Guvernul a realizat doar 5,62% din promisiunile făcute în campania electorală: Factual a realizat un bilanț al activității celor de la putere

Citeşte mai multe despre:   Guvern,   realizare,   bilant,   PSD,   program de guvernare,   Liviu Dragnea,   factual,   guvernametru
Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 Politică