Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Politică Hannes Swodoba, liderul socialiștilor din PE: Traian Băsescu are dreptul să revină la Cotroceni

Hannes Swodoba, liderul socialiștilor din PE: Traian Băsescu are dreptul să revină la Cotroceni

Un articol de: |
Foto: araratnews.eu Politică

Hannes Swodoba, liderul socialiștilor din Parlamentul European, a declarat, joi, că președintele suspendat Traian Băsescu are dreptul legal de a se întoarce la Palatul Cotroceni, însă rămâne de văzut dacă acesta va considera că mai are legitimitate, arată Mediafax.

Acesta a precizat că pentru ca imaginea României să nu sufere și mai mult, singura soluție este colaborarea dintre partidele politice.

"Legal, el are dreptul să rămână în funcție. Întrebarea este dacă simte că mai are legitimitatea necesară pentru a continua să fie președintele României. Trebuie să tragem o linie într-un anumit punct. A-i cere cuiva, de la un partid sau altul, să demisioneze nu face altceva decât să distragă atenția de la munca de care este acum nevoie. Dat fiind că procedura de demitere a președintelui Băsescu a eșuat, singura soluție trebuie să fie cooperarea", a spus Swodoba.

Swodoba a încheiat spunând că îl respectă pe premierul Victor Ponta și respectă dorința acestuia de a scoate România din criza economică.

Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 Politică