Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Politică În PSD, e interzis să spui adevărul

În PSD, e interzis să spui adevărul

Un articol de: |
Foto: Vice Politică

Eugen Teodorovici nu a fost zburat din postul de consilier al premierului pentru că a lansat cine știe ce atacuri la adresa lui El Lider Maximo, domnul Liviu Dragnea, ingineraşul care se visează stăpânul absolut al României, sau pentru că ar fi încercat să știrbească din autoritatea, atâta câtă e, a lui Mihai Tudose, ci pentru că pur și simplu a îndrăznit să gândească cu voce tare, să spună lucruri de bun simţ și să admită adevăruri, scrie Mircea Morariu, într-un articol pentru Adevărul.

De exemplu, că Ministrul Finanțelor, Ionuț Mișa, a făcut mai multe declarații nepotrivite, că nu se justifică deloc construirea unui mega-stadion în Teleorman și că Biserica ar trebui să conștientizeze că trăim în secolul XXI și că ar trebui să plătească impozite

Citește și: Bătaie de joc. Primarul din Sibiu care a mers pe jos până la Bucureşti în semn de protest a primit de la Guvern un răspuns care se termină la jumătatea frazeiCea mai sexy jucătoare de tenis e ROMÂNCĂ! Cum arată, aproape goală Anda Adam, goală în pat. Cum le-a spus artista fanilor noapte bună! Ponta, dezlănțuit împotriva lui Dragnea: Dacă nu e chiar ticălos, atunci trebuie să...”Genunche” Pop ar putea avea pe mână anul viitor cel mai mare buget al Educației din ultimii 10 ani

”Nu e vorbă, Biserica, indiferent de ce rit este, îşi cunoaşte foarte bine şi interesele, şi modul în care trebuie să le administreze în specificul normelor economice ale secolului al XXI lea. Căci altfel cum s-ar explica, de pildă, anunţul făcut public în vreme cu puţină vreme de Arhieposcopia Vadului, Feleacului şi Clujului că a achiziţionat acţiuni de la Electrica? Şi aceasta e numai una dintre operaţiunile comerciale ale SC. BOR. SA, al cărui preşedinte al Consiliului de Administraţie este însuşi patriarhul Daniel”, mai scrie Morariu, pentru Adevărul. 

Fără doar și poate, Teodorovici a vorbit despre necesitatea de impozitare a Bisericii deoarece cunoaște aceste informații și pentru că știe cât de mari sunt şi averea, şi veniturile nu numai ale BOR, ci şi ale celorlaltor culte din România.

Totuși, Morariu nu crede că motivul demiterii on the spot a lui Eugen Teodorovici a fost propunerea de impozitare a Bisericii.

Citește și: Mai mulți parlamentari PSD ar urma să voteze moțiunea de cenzură contra Guvernului Tudose. ”Îşi dau seama că partidul are o problemă de imagine din cauza lui Dragnea”Ponta, noi DEZVĂLUIRI INCENDIARE despre întâlnirile lui Dragnea cu KovesiȘoferul șoferului lui Dragnea, făcut general M.A.I.

”Contrazicând decizia cu dedicaţie a vicepremierului Sevil Shhaideh care a aprobat sume imense pentru un megastadion ce ar urma să se construiască în capitala Teleormăniei, dl. Eugen Teodorovici a spus un adevăr. Iar recunoaşterea acelor adevăruri care nu-i convin mai- marelui partidului, la PSD se plăteşte cu funcţia”, a continuat Mircea Morariu, pentru Adevărul.

Citeşte mai multe despre:   Eugen Teodorovici,   demiterii,   Liviu Dragnea,   PSD,   adevăruri,   Biserica,   BOR,   impozitarea Bisericii,   stadion,   Teleorman,   adevăr,   impozite
Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 Politică
Alte Articole
TOP 3 Politică
TOP 3 Eveniment
TOP 3 Economic
TOP 3 High-Tech
TOP 3 Auto
TOP 3 Externe
TOP 3 Monden
TOP 3 Sport
TOP 3 Lumea lui Banciu
TOP 3 360 de grade