Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Politică Iohannis a promulgat bugetul pe 2017: Guvernul, care s-a angajat să execute acest buget, acum are posibilitatea să dovedească cum va face acest lucru (VIDEO)

Iohannis a promulgat bugetul pe 2017: Guvernul, care s-a angajat să execute acest buget, acum are posibilitatea să dovedească cum va face acest lucru (VIDEO)

Un articol de: |

Președintele Klaus Iohannis a anunțat că a promulgat atât bugetul pe 2017, cât și bugetul pentru asigurările sociale, deși consideră că veniturile prevăzute sunt supraapreciate, iar cheltuielile sunt în sumă foarte mare. În opinia acestuia, Guvernul a avut o abordare hiperoptimistă în conceperea bugetului pe acest an.

Totodată, Iohannis a cerut Cabinetului Grindeanu trei lucruri: ”responsabilitate, responsabilitate și responsabilitate”. 

Citește și: ”Du-te și pupă-i în c*r pe USR-iștii lui Soros care vând țara!” - Stil și eleganță marca PSD (FOTO)'Suntem căsătoriți de 15 ani. De 5 ani cochetăm cu ideea de swing! Am petrecut o seară în 3 cu un al bărbat, iar mie..'Un vasluian și-a prins nevasta goală în braţele primarului. Scuza femeii este fabuloasăCGMB discută marți majorarea capitalului pentru societățile municipalității

Am făcut o analiză a bugetului și a bugetului de asigurări sociale. Această naaliză aprofundată a confirmat tot ce am spus data trecută: veniturile la buget sunt, cum au spus unii, optimiste. Eu spun că sunt supraapreciate, iar cheltuieli sunt prevăzute în sumă foarte mare. Abordarea hiperoptimistă a bugetului se poate vedea comparând veniturile la bugetul general consolidat de anul trecut și ce se prevede acum, când se constată o creștere de 14%, fără a se argumenta cum se ajunge la o creștere așa fenomenală. 14% este foarte mult pentru bugetul general consolidat.

De asemenea, se confirmă că sunt prevăzute credite de angajament într-o sumă nemaivăzută de peste 50 de miliarde!

Totuși, am decis astăzi, și am și făcut-o deja, să promulg bugetul, cât și bugetul asigurărilor sociale. Țara are nevoie de buget și Guvernul, care s-a angajat să execute acest buget, acum are posibilitatea să dovedească cum va face acest lucru.

Citește și: Boierii de Vaslui. Cei mai bogați edili din cel mai sărac județ al României. Topul salariilor din administrația localăScandal uriaș în Camera Deputaților: Eugen Nicolicea și Robert Turcescu s-au făcut reciproc "papagal" și "dihor"Partidul lui Tăriceanu propune dezincriminarea infracțiunii pentru care chiar Tăriceanu a fost trimis în judecată

Pentru Guvern am un mesaj simplu. În cursul acestui exercițiu bugetar pe care l-am promulgat, cer Guvernului trei lucruri: responsabilitate, responsabilitate și responsabilitate”, a declarat președintele Klaus Iohannis.

Iohannis a promulgat bugetul pe 2017

Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 Politică