Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Politică Iohannis a promulgat bugetul pe 2017: Guvernul, care s-a angajat să execute acest buget, acum are posibilitatea să dovedească cum va face acest lucru (VIDEO)

Iohannis a promulgat bugetul pe 2017: Guvernul, care s-a angajat să execute acest buget, acum are posibilitatea să dovedească cum va face acest lucru (VIDEO)

Un articol de: |

Președintele Klaus Iohannis a anunțat că a promulgat atât bugetul pe 2017, cât și bugetul pentru asigurările sociale, deși consideră că veniturile prevăzute sunt supraapreciate, iar cheltuielile sunt în sumă foarte mare. În opinia acestuia, Guvernul a avut o abordare hiperoptimistă în conceperea bugetului pe acest an.

Totodată, Iohannis a cerut Cabinetului Grindeanu trei lucruri: ”responsabilitate, responsabilitate și responsabilitate”. 

Citește și: Ponta: Dragnea l-a învățat pe Tudose cum să facă Bugetul, să moară Merkel de invidie, și s-a uitat urât la bănci, de le-a căzut ălora mustața de frică. Mâine, el va rezolva conflictul din Orientul Apropiat și-l va lua la rost pe TrumpPe urmele eclipsei de Soare... Un primar de comună a plecat PE FURIȘ “în vizită de studiu și schimb de experiență” în SUAMinistrul Muncii: Pensiile speciale vor fi eliminate printr-o lege ce nu va putea fi atacată la Curtea Constituțională

Am făcut o analiză a bugetului și a bugetului de asigurări sociale. Această naaliză aprofundată a confirmat tot ce am spus data trecută: veniturile la buget sunt, cum au spus unii, optimiste. Eu spun că sunt supraapreciate, iar cheltuieli sunt prevăzute în sumă foarte mare. Abordarea hiperoptimistă a bugetului se poate vedea comparând veniturile la bugetul general consolidat de anul trecut și ce se prevede acum, când se constată o creștere de 14%, fără a se argumenta cum se ajunge la o creștere așa fenomenală. 14% este foarte mult pentru bugetul general consolidat.

De asemenea, se confirmă că sunt prevăzute credite de angajament într-o sumă nemaivăzută de peste 50 de miliarde!

Totuși, am decis astăzi, și am și făcut-o deja, să promulg bugetul, cât și bugetul asigurărilor sociale. Țara are nevoie de buget și Guvernul, care s-a angajat să execute acest buget, acum are posibilitatea să dovedească cum va face acest lucru.

Citește și: Ion Cristoiu, despre premierul Mihai Tudose: "Un semidoct cu apucături de mârlan !"Ministrul ”Genunche” Pop ironizează Opoziția: Asta e o glumă! (VIDEO)Dragnea şi Tăriceanu, întrevedere de TAINĂ la sediul ICR: Coaliţia, convocată joi, la Constanța

Pentru Guvern am un mesaj simplu. În cursul acestui exercițiu bugetar pe care l-am promulgat, cer Guvernului trei lucruri: responsabilitate, responsabilitate și responsabilitate”, a declarat președintele Klaus Iohannis.

Iohannis a promulgat bugetul pe 2017

Recomandă stirea:
email
 
 
+ adauga comentariu COMENTARII (0):
Adauga comentariu
0 caractere :: Numar maxim de caractere 6000
captcha

* Comentariile care contin limbaj vulgar vor fi suspendate


TOP 5 Politică
Alte Articole
TOP 3 Politică
TOP 3 Eveniment
TOP 3 Economic
TOP 3 High-Tech
TOP 3 Auto
TOP 3 Externe
TOP 3 Monden
TOP 3 Inedit
TOP 3 Sport
TOP 3 Un pont pe zi
TOP 3 Lumea lui Banciu
TOP 3 360 de grade