Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Politică Iohannis, despre propunerea lui Dragnea de comasare a alegerilor: Discuția pe Constituție, cu mare plăcere după anul 2016 (VIDEO)

Iohannis, despre propunerea lui Dragnea de comasare a alegerilor: Discuția pe Constituție, cu mare plăcere după anul 2016 (VIDEO)

Un articol de: |
Foto: jurnaluldenordvest.ro Politică

Președintele Klaus Iohannis nu este de acord cu modificarea Constituției, așa cum a propus Liviu Dragnea, în prag de an electoral.

Astfel de lucruri, susține șeful statului, se discută în perioade de calm politic.

”În esență este bine, chiar foarte bine să existe un dialog politic, este foarte bine ca în anumite chestiuni sensibile să existe consens cum am avut la Codul Fiscal, de exemplu, dar în ansamblu, rolul partidelor nu este să lucreze consensual, ci să iși preziente viziunea. În ceea ce privește Constituția, nu nu mi se pare potrivit ca în prag de an electoral să discutăm Constituția. Așa ceva nu se face. Constituția se discută într-o perioadă de calm politic. Discuția pe Constituție, cu mare plăcere după anul 2016”, a declarat Iohannis în cadrul unei conferințe susținute luni la Palatul Cotroceni.

Preşedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, a declarat duminică seară, că va propune un nou proiect de comasare a alegerilor, în care mandatele tuturor aleşilor vor fi de cinci ani.

Dragnea susține că altfel România nu poate avea proiecte durabile, şi speră şi în sprijinul președintelui Klaus Iohannis. (Detalii AICI)

Iohannis, despre propunerea lui Dragnea de comasare a alegerilor: Discuția pe Constituție, cu mare plăcere după anul 2016


Citeşte mai multe despre:   Klaus Iohannis,   Liviu Dragnea
Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 Politică