Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Politică Iohannis: Legea votului prin corespondență e o promisiune pe care au făcut-o toate partidele. Să poftească la treabă! (VIDEO)

Iohannis: Legea votului prin corespondență e o promisiune pe care au făcut-o toate partidele. Să poftească la treabă! (VIDEO)

Un articol de: |
Foto: presidency.ro Politică

Președintele Klaus Iohannis a declarat că a constat cu mulțumire că partidele doresc în această sesiune să lucreze la adoptarea legii votului prin corespondență. Totodată, președintele a mai spus că nu mai crede că este nevoie de un set de consultări pe această temă care să fie inițiat de el, responsabilitatea aparținând partidelor, mai ales că ele au făcut o promisiune.

”Pe tema votului prin corespondență am avut consultări și luări de poziție. Nu cred că mai e nevoie de o consultare inițiată de mine. Am constata cu mulțumire că partidele doresc să abordeze cu toată forța această lege a votului. Sper să se țină de ea și până la finele sesiunii să avem această lege. E o promisiunie pe care au făcut-o toate partidele. Să poftească la treabă!”, a declarat Iohannis.

Iohannis, despre legea votului prin corespondență


Citeşte mai multe despre:   Iohannis,   partide,   consultari,   legea votului prin corespondenta
Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 Politică