Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Politică Ion Cristoiu: Victor Ponta ar trebui să își recunoască plagiatul, nu neapărat și să demisioneze

Ion Cristoiu: Victor Ponta ar trebui să își recunoască plagiatul, nu neapărat și să demisioneze

Un articol de: |

Jurnalistul Ion Cristoiu a declarat, duminică, în cadrul emisiunii "Sub semnul întrebării”, difuzată de B1 TV, că plagiatul lui Victor Ponta a fost o greșeală a tinereții, care nu ar trebui să aducă după sine în mod automat demisia din funcția de premier, pe care o deține acesta la ora actuală.

„Domnul Victor Ponta a anunțat în El Pais, la străini, că va demisiona dacă se descoperă că a plagiat. În cazul domnului Ponta vorbim de posibilitatea ca domnia sa să demisioneze sau nu. În paranteză fie spus, eu nu cred că trebuie să demisioneze – zic eu, mai de treabă, așa. A fost o greșeală a tinereții,” a spus acesta.

Cristoiu consideră, însă, că Ponta ar trebui să recunoască greșeala făcută.

„Una este recunoașterea că a plagiat. Punem punct, și după asta discutăm dacă e obligatoriu să demisioneze, dacă avem – cine e în locul lui, dar ca să pui problema și a demisiei și a președintelui și a lui Victor Ponta, ca apoi să meargă la popor. Alegerile nu vor tranșa chestiunea dacă domnul Victor Ponta a plagiat sau n-a plagiat,” a concluzionat Cristoiu.


Cristoiu: Ponta nu trebuie neaparat să demisioneze din cauza plagiatului
Embed:

Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 Politică