Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Politică Kelemen: Protocolul cu PRM e treaba UNPR, nu e o coaliţie. Slavă Domnului că PRM nu e partid parlamentar

Kelemen: Protocolul cu PRM e treaba UNPR, nu e o coaliţie. Slavă Domnului că PRM nu e partid parlamentar

Un articol de: |
Foto: B1 Tv Politică

Preşedintele UDMR, Kelemen Hunor, a declarat, marţi, întrebat în legătură cu protocolul semnat de UNPR cu PRM, că este treaba UNPR, deoarece nu este vorba despre Coaliţie, iar PRM nu este partid parlamentar.

"Eu nu am văzut această colaborare, am văzut că UNPR a semnat pentru turul doi cu PRM, aşa cum PRM l-a susţinut şi pe Traian Băsescu în 2004, în 2009 pe Geoană, este treaba lor, este treaba UNPR, pe mine nu mă priveşte acest lucru, pentru că nu este vorba de Coaliţie, nu e vorba de un partid parlamentar. Deci nu ne interesează, este treaba UNPR cu PRM", a afirmat Kelemen Hunor.

El a adăugat că nici măcar nu a semnat PSD cu PRM, ci UNPR, arătând că fie care caută susţinere în turul doi şi îşi face o strategie, iar el nu discută această strategie.

"Nu e vorba de un partid parlamentar, Slavă Domnului, nu e vorba de o coaliţie de guvernare, Slavă Domnului", a mai spus Kelemen, adăugând că părerea sa faţă de Corneliu Vadim Tudor nu se schimbă.

Citeşte mai multe despre:   PRM,   UNPR,   protocol,   Kelemen Hunor
Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 Politică