Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Politică Klaus Iohannis: Am primit asigurări din partea premierului Cameron că românii vor putea să rămână și să muncească în Marea Britanie (VIDEO)

Klaus Iohannis: Am primit asigurări din partea premierului Cameron că românii vor putea să rămână și să muncească în Marea Britanie (VIDEO)

Un articol de: |

Prezent în a doua zi a Consiliului European de la Bruxelles, președintele Klaus Iohannis a declarat presei: "Am primit asigurări de la premierul Cameron, în numele Marii Britanii, nu în nume personal, că românii vor putea să rămână, vor putea să muncească și și-a cerut scuze pentru incidentele care au avut loc acolo."

"Mesajul României este unul foarte simplu, trebuie să avem grijă să intrăm bine pregatiți în negocieri, și noi vrem să fim bine pregatiți. Este nevoie de un pic de răbdare, de calm și de multă luciditate, nu trebuie să intrăm în această discuție emoționali, ci trebuie să intrăm lucizi, pragmatici, iar pentru noi sunt foarte multe mize și suntem hotărâți să ne negociem poziția foarte bine, în primul rând, sigur, poziția românilor care lucrează și trăiesc în Marea Britanie"

Citește și: INCOMPARABIL! Ea a fost PRIMA FEMEIE MINISTRU din istoria României: Avea studii în America și a revoluționat medicina! Vasilica...Cine este cel mai dotat român. E celebru și a șocat cu mărimea bărbăției: 30 cmVIORICA DĂNCILĂ, atacată DUR de un fost PSD-ist: “SOROS a pus iar premier în România”

Președintele a afirmat că David Cameron a spus clar că Marea Britanie va respecta referendumul și se va proceda atunci când toată lumea este pregătita la negocierea ieșirii, dar că această chestiune va cădea în sarcina următorului premier. În consecință nu va veni o notificare de la britanici până în toamnă și nu există ceva de negociat acum. "Este, din păcate, foarte clar că nimeni nu a avut un plan B. Acest lucru ne arată că toţi s-au aşteptat să se voteze pentru Remain şi au fost surprinşi de rezultat. Chiar premierul Cameron ne-a confirmat că tabăra Leave nu are niciun plan concret", a subliniat Klaus Iohannis.

Klaus Iohannis: Am primit asigurări din partea premierului Cameron că românii vor putea să rămână și să muncească

 

Citește și: MINISTRU, convocat DE URGENȚĂ la Bruxelles. România riscă…Băsescu, atac la Iohannis după desemnarea Vasilicăi: Oare cine l-o fi păcălit pe Iohannis că Daddy urma să anunţe suspendarea?Doliu în PNL! A murit un membru de marcă al partidului

Recomandă stirea:
email
 
 
TOP 5 Politică